Lacro-i-Agro

 

Terugblik zaterdag 14 augustus en zaterdag 12 oktober 2013 Eten bij de Boer!

Met dit initiatief hopen wij een brug te kunnen slaan tussen burgers en agrarische ondernemers. Het is de uitgelezen kans voor burgers om kennis te maken met de agrarische sector en meer te weten te komen over deze bijzonder mooie sector en natuurlijk specifiek ons agrarische bedrijf.

De eerste 2  avonden “Eten bij de Boer” waren in zeer goede aarde gevallen bij ons, Michel en Rebecca Steinbusch als gastgevers, maar zeer zeker ook bij de gasten. Op aanvraag zullen er in de toekomst nog vele avonden volgen.

 

Programma Eten bij de Boer.

De avond start om 18:30 uur met een rondleiding over het gemengd agrarisch bedrijf met melkkoeien en fruitteelt (appels en peren). Aansluitend volgt een 3-gangen diner.  Het menu wordt zorgvuldig samengesteld geďnspireerd op de eigen bedrijfstakken melkvee en fruitteelt.

De kosten voor “Eten bij de Boer” zijn 31,50 p.p. exclusief drank bij een minimale deelname van 10 pers. tot max. 20.

Programma Eten bij de Boer JUNIOR/FAMILY.

Voor jonge gezinnen is er een apart programma welke ‘s middags om 16:00 uur start met een rondleiding over het gemengd agrarisch bedrijf met melkkoeien en fruitteelt (appels en peren) aangevuld met enkele leuke opdrachtjes/spellen. Aansluitend omstreeks 17:00 uur staan heerlijke pannenkoeken, naturel of met appels of peren op het menu.

De kosten voor “Eten bij de Boer Junior/Family” zijn 12,50 p.p. exclusief drank bij een minimale deelname van 10 pers. tot max. 20.

Voor deelname of reservering gelieve contact op te nemen met Rebecca Steinbusch-Lacroix

E-mail   : rebecca@lacro-i-agro.nl

Mobiel : 06-52436850

 

 

 

Ook een keer aan tafel met de boer?

Dat kan, bel of mail met Rebecca voor de mogelijkheden.

E-mail   : rebecca@lacro-i-agro.nl

Mobiel : 06-52436850