Links

Links

Recreatieve en educatieve, agrarische en interessante links en contacten.

 

Reserveren voor 2015? Dat kan stuur een mail aan info@lacro-i-agro.nl

Boerderijeducatie Limburg

Agrarische ondernemers verspreid over heel Limburg, die regelmatig schoolklassen ontvangen.

Talent

Talent is een AWBZ en in 2009 HKZ erkend gespecialiseerd zorgbureau en een erkend reďntegratie en jobcoachingsbedrijf. Tevens is Talent een Calibris Erkend Leerbedrijf.

www.alleswetenovereten.nl

Dé complete menukaart voor voedseleducatie voor het Limburgse basisonderwijs. Keuze uit diverse educatieve excursies en activiteiten.

Lacro-i-Agro

 

Lacro-i-Agro Boerderijrecreatie&educatie

Rebecca Steinbusch-Lacroix

Tel.: 06-52436850

E-mail: info@lacro-i-agro.nl

Bezoekadres:

Mts. Steinbusch Eindstraat 30, St.Geertruid

Boerderij recreatie Boerderij educatie

 

Recreatieboerderij De Puthof

Gelegen te Reijmerstok, een prachtige carreboerderij. De Puthof herbergt een boerderijcamping, diverse luxe 4-8 persoons-appartementen en een lunchcafe met terras waar u het hele jaar door welkom bent. De boerderij zelf is een gespecialiseerd landbouwbedrijf.

LLTB  - NFO

www.metdeklasdeboerop.nl

Met de klas de boer op is een initiatief het Platform Boerderijeducatie. Met de klas de boer op is een concept van boerderij-educatie, waar de kinderen op de boerderij leren waar hun voedsel vandaan komt en geproduceerd wordt. Dat is de gedachte achter het concept Met de Klas de Boer op.


Tijdens de lessen worden verschillende vakgebieden aangesproken, zoals taal en rekenen Daarnaast worden vele sociale vaardigheden aangesproken, bijvoorbeeld in de zorg voor dier en gewas.


Inmiddels hebben zich zo'n tweehonderd boerderijen in Nederland aangesloten bij 'Met de klas de boer op'. Zij zijn geselecteerd om ook op een didactisch verantwoorde en veilige manier kinderen van basisscholen te kunnen ontvangen.

cnme

Muziekveroniek

Muziektherapeute gericht op kinderen en jeugdigen met problemen in de ontwikkeling.

Kleinfruitbedrijf Mertz

Mertz kleinfruit is een jong en modern kleinfruit bedrijf dat prachtige bramen, rode bessen en kiwibessen kweekt. Daarnaast maken wij van onze eigen teelt diverse streekproducten, zoals jams en vruchtensappen, maar ook honing.